Представник телеканалу ВВС виступить на ІІ Міжнародному форумі «Цифрове мовлення в Україні»

26-08-2008

Київ, 26 серпня 2008 року, представник телеканалу ВВС (Великобританія) Річард Вегхорн візьме участь у ІІ Міжнародному форумі «Цифрове мовлення в Україні», який відбудеться 19 вересня в Києві у конференц-залі готелю «Radisson SAS».

Метою приїзду пана Річарда Вегхорна буде надання консультацій щодо впровадження та переходу України на цифрове мовлення.

«У мене широкий досвід у всіх аспектах процесу переходу на цифрове мовлення, який проводить BBC тут в Великобританії, але особливо у інфраструктурі мовлення і роботі по детальному плануванню частот. Як виконуючий обов’язки директора Digital UK, маю ширше бачення ринку щодо заходів пов’язаних з переходом. З радiстю подiлюся з українськими колегами досвiдом в органiзацiї публiчної PR-кампанiї для пiдготовки населення до переходу на цифру», - зазначив пан Річард Вегхорн.

Детальніше про форум:

ІІ Міжнародний форум «Цифрове мовлення в Україні» – це майданчик для вільного спілкування всіх фахівців, зацікавлених у процесі впровадження цифрового телебачення (ЦТБ) в Україні, під час якого буде підбито підсумки роботи з підготовки переходу на «цифру» за рік, що минув та обговорити наступні виклики і можливі проблеми наступних періодів.

До участі у Форумі запрошуються керівники та працівники телекомпаній, представники компаній-виробників техніки, посадові особи органів держави, науковці, та інші зацікавлені у процесі впровадження цифрового телебачення. Також на форум будуть запрошені іноземні фахівці з країн, що вже завершили цей процес або знаходяться на якомусь з його етапів.

Формат заходу:

Протягом дня учасники Форуму матимуть змогу відвідати виставку та долучитися до обговорення питань впровадження «цифри», в рамках чотирьох секцій:

• Цифрове телебачення і держава:

o Роль держави в процесі впровадження цифрового телебачення в Україні

• Цифрове телебачення і споживачі:

o Українська громадськiсть та процес переходу на цифрове ТБ

• Цифрове телебачення і технології:

o Технiко-технологiчнi аспекти переходу на цифрове мовлення

• Цифрове телебачення та індустрія:

o Комерцiйний погляд на цифрове телебачення

• DTV Show

Місце та час проведення Форуму: конференц-зал готелю «Radisson SAS», вул. Ярославів вал, 22 початок реєстрації о 9:30.

Оргкомітет Форуму розглядає пропозиції від медіа-партнерів та спонсорів. З цих питань прохання звертатись до PR-директора ІТК Тетяни Шклярук за адресою shklyaruk@dtvforum.org.ua. Ця адреса електронної пошти приховується від різних спамерських пошукових роботів. Щоб побачити її потрібно активувати Ява-скрипт. , або за телефоном: +380 67 447 33 27, або до керівника Прес-центру НАМ Наталії Тютюненко за адресою pr@nam.com.uaЦя адреса електронної пошти приховується від різних спамерських пошукових роботів. Щоб побачити її потрібно активувати Ява-скрипт. або за моб. телефоном + 380 67 407 09 42.

Реєстрація ЗМІ для участі у Форумі є обов’язковою.

З питань реєстрації просимо звертатись до керівника Прес-центру НАМ Наталії Тютюненко за тел. + 380 67 407 09 42 або за адресою pr@nam.org.ua, або до PR-директора ІТК Тетяни Шклярук за адресою shklyaruk@dtvforum.org.ua та за телефоном: +380 67 447 33 27.