19 вересня в Києві відбудеться ІІ Міжнародний форум «Цифрове мовлення в Україні» та виставка обладнання для цифрового мовлення DTV Show

04-08-2008

Київ, 1 серпня 2008 року, Індустріальний Телевізійний Комітет (ІТК) та Незалежна Асоціація телерадіоМовників (НАМ) 19 вересня 2008 року вдруге проведуть Міжнародний форум «Цифрове мовлення в Україні». Подія відбудеться в Києві, в конференц-залі готелю «Radisson SAS».

ІІ Міжнародний форум «Цифрове мовлення в Україні» – це майданчик для вільного спілкування всіх фахівців, зацікавлених у процесі впровадження цифрового телебачення (ЦТБ) в Україні, під час якого буде підбито підсумки роботи з підготовки переходу на «цифру» за рік, що минув та обговорити виклики і можливі проблеми наступних періодів.

До участі у Форумі запрошуються керівники та працівники телекомпаній, представники компаній-виробників техніки, посадові особи органів держави, науковці, та інші зацікавлені у процесі впровадження цифрового телебачення. Також на форум будуть запрошені іноземні фахівці з країн, що вже завершили цей процес або знаходяться на якомусь з його етапів.

Формат заходу: Протягом дня учасники Форуму матимуть змогу відвідати виставку та долучитися до обговорення питань впровадження «цифри», в рамках чотирьох секцій:

• Цифрове телебачення і держава:

• Роль держави в процесі впровадження цифрового телебачення в Україні

• Цифрове телебачення і споживачі:

• Українська громадськiсть та процес переходу на цифрове ТБ

• Цифрове телебачення і технології:

• Технiко-технологiчнi аспекти переходу на цифрове мовлення

• Цифрове телебачення та індустрія:

• Комерцiйний погляд на цифрове телебачення

• DTV Show

“Сьогодні в Україні існує необхідність в платформі, яка, з одного боку, надасть найкращим фахівцям країни можливість обговорити тему цифрового телебачення, з іншої – запропонувати колективні рішення проблем не лише своїй компанії, але і усій телевізійній індустрії. Для цього нами було організовано Перший Міжнародний Цифровий Форум», - говорить виконавчий директор ІТК Катерина Котенко.

«Якщо Перший Міжнародний Форум «Цифрове мовлення в Україні» допоміг нам привернути увагу до процесу впровадження ЦТБ в Україні та винести це питання на порядок денний галузі, то Другий Форум має на меті вже детальне обговорення конкретних державних, технічних, законодавчих, фінансових проблем, які постали перед учасниками ринку протягом 2007-2008 року і які будуть набудуть ще більшої актуальності у 2009 році», - зазначила виконавчий директор НАМ Катерина М’ясникова.

Новий проект Форуму - виставка цифрових технологій DTV Show, яка триватиме протягом роботи Форуму. До участі у DTV Show запрошено провідні компанії - виробники обладнання та програмного забезпечення для цифрового мовлення та прийому цифрового сигналу.

Місце та час проведення Форуму: конференц-зал готелю «Radisson SAS», вул. Ярославів вал, 22 початок реєстрації о 9:30.

Оргкомітет Форуму розглядає пропозиції від медіа-партнерів та спонсорів. З цих питань прохання звертатись до PR-директора ІТК Тетяни Шклярук за адресою shklyaruk@dtvforum.org.ua, або за телефоном: +380 67 447 33 27, або до керівника Прес-центру НАМ Наталії Тютюненко за адресою pr@nam.com.ua, або за моб. телефоном + 380 67 407 09 42.

Реєстрація ЗМІ для участі у Форумі є обов’язковою.

З питань реєстрації просимо звертатись до керівника Прес-центру НАМ Наталії Тютюненко за тел. + 380 67 407 09 42 або за адресою pr@nam.com.ua, або до PR-директора ІТК Тетяни Шклярук за адресою shklyaruk@dtvforum.org.ua та за телефоном: +380 67 447 33 27.