Індустріальний Телевізійний Комітет проведе аудит досліджень телевізійної панелі GfK Ukraine

09-04-2008

Київ, 9 квітня, 2008 рік, Індустріальний Телевізійний Комітет (ІТК) планує провести повний аудит діючої на сьогодні телевізійної панелі GfK, який за планом, розробленим Технічним Комітетом ІТК, пройде з квітня по вересень 2008 року.

Перевірка відповідності діючої панелі найсучаснішим міжнародним нормам та стандартам, з’ясування та отримання рекомендацій стосовно роботи з національними /лока льними особливостями досліджень української телевізійної панелі, перевірка системи безпеки зберігання та передачі даних досліджень телевізійної панелі - ці та багато інших питань є завданням аудиту.

Нагадаємо, що ІТК вже проводив раніше аудит телевізійної панелі. У 2006 році аудит провів міжнародний експерт Пітер Мінер. Влітку 2007 року аудит панелі (на замовлення засновника ІТК - телеканалу 1+1) провів незалежний аудитор Вітторіо Боссі. Результати цих аудитів були ряд технічних та методологічних рекомендацій, які стали основою змін впроваджених ІТК та GfK Ukraine з початку 2008 року.