ІТК та МедіаБізнес організовують ярмарок вакансій «МедіаКар’єра»

11-03-2008

Київ, 11 березня, 2008 рік, Індустріальний Телевізійний Комітет (ІТК) спільно з виданням «МедіаБізнес» організовують ярмарок вакансій в сфері медіа. Ярмарок вакансій «МедіаКар’єра» буде проходити 25 березня цього року в виставковому центрі «Палацу спорту».

Метою ярмарку є організація формату та простору для зустрічі та спілкування молодих спеціалістів та студентів з реальними та потенційними роботодавцями, створення умов для ознайомлення з наявними вакансіями від провідних компаній у сфері медіа та надати компаніям-учасницям доступ та можливість спілкування з широким колом студентів та випускників кращих навчальних закладів Києва.

Учасниками «МедіаКар’єри» стануть друковані та електронні видання, телеканали та радіостанції, медійні та рекламні агенції, фото- і інформ агентства, тренінгові компанії та агентства з персоналу. Понад 3 тисячі студентів та молодих спеціалістів прийдуть дізнатись про реальні умови праці та вимоги до тих чи інших спеціальностей.

«МедіаКар’єра» – це перший захід, який ми плануємо проводити щорічно. Це дозволить потужному ринку медіа та ЗМІ бачити реальну ситуацію, оскільки питання кадрів, особливо, ініціативних, розумних, які швидко вчаться та готові брати на себе відповідальність дійсно стоїть доволі гостро. Проведення «МедіаКар’єри» на постійній основі дозволить також впливати на формування майбутніх професіоналів з тих, хто сьогодні ще навчаються ВУЗах та націлювати молодь на потреби ринку, а через це на їх професійну самореалізацію» - прокоментувала Катерина Котенко, виконавчий директор ІТК.

«Після того, як на МедіаБізнесі з’явився четвертий банер, присвячений пошуку співробітників, ми зрозуміли, що проблема більш актуальна ніж нам здавалось. На кадрове голодування сьогодні скаржаться всі і дивуються тому, що протягом місяця не можуть знайти людину на тисячу доларів. Але медіа, особливо телебачення, - це та сфера, котра більше від інших залежить від людей. Телеканали мріють знайти і виростити власних «зірок», а не перекуповувати тих самих, що мігрують з каналу на канал. Приходьте на День медіакар’єри – працювати в ЗМІ справді цікаво» - зазначила Ольга Ваганова, менеджер з громадських зв'язків МедіаБізнесу.

Місце та час проведення події - виставковий центр «Палац спорту», за адресою: пл. Спортивна, 1., станція метро «Палац спорту», 25-го березня 2008 року, початок о 10:00.