25 березня 2008 року пройшов ярмарок вакансій «МедіаКар’єра»

25-03-2008

Київ, 28 березня 2008 рік, з 10:00 до 17:00, у Київському Палаці спорту проходив ярмарок вакансій «МедіаКар’єра». Ярмарок відвідало понад п‘ять тисяч студентів та молодих спеціалістів.

Учасниками «МедіаКар’єри» стали: холдинги «Сегодня Мультимедіа», «Едіпресс Україна» й «Український Медіа холдинг», телеканали СТБ, ICTV й «Інтер», рекламні агенції «МПГ Україна» й «АДВ Група», журнал «Власть денег», газета «Жизнь», фахові видання для медійників «Телерадіокур’єр».

Учасник ярмарку, Алевтина Антонян, менеджер по роботі з персоналом телеканалу СТБ зазначила: «В зв’язку із запуском нових проектів власного виробництва, наш телеканал в пошуці спеціалістів. Ярмарок дав нам можливість напряму поспілкуватися з молодими спеціалістами медіа сфери. Також участь у ярмарку дозволила презентувати телеканал, його вакансії і розповісти про наші найцікавіші проекти. На мій погляд, «МедіаКар’єра» – це те місце, де пошукачам представилась нагода зарекомендувати себе в якості майбутнього співробітника СТБ.»

«Спеціально під МедіаКар'єру у виданні www.MediaBusiness.com.ua відкрито розділ вакансій та резюме медійної галузі. Тепер перед нами стоїть завдання забезпечити, щоб у розділі з'являлись всі найсвіжіші вакансії медіакомпаній. Такі домовленості вже є з телеканалами учасниками ІТК. Також працюватиме менеджер, який, на перших порах, буде займатись оновленням розділу та роботою з кадровими відділами. За деякий час сервіс медійних вакансій та резюме на МБ перейде на само підтримку, інформацію додаватимуть самі HR-и та пошукачі. А ми будемо промотувати цю можливість знайти роботу або працівника" - розповіла Ольга Ваганвоа, менеджер з громадських зв'язків «МедіаБізнесу» - спів-організатора ярмарку.

«Задум виставки був у створенні такого преценденту, коли у роботодавців постійно поновлюється кадровий резерв, коли є люди, які точно знають: де вони хочуть працювати, які там умови праці, яка команда, чи подобається їм корпоративна культура цього медіа. Для медіа це також нова можливість, бо в газетах і журналах, де друкуються оголошення про роботу, телеканалів ніколи не було. Адже тут доволі специфічні вакансії – наприклад, режисер, оператор – людей, які мають такі спеціальності, менше ніж юристів, економістів. Готуючись до ярмарку вакансій, ми орієнтувалися на студентів, на молодих спеціалістів.» - поділась ідеям про організацію ярмарку Катерина Котенко, виконавчий директор ІТК.

Організатори сподіваються провести наступний ярмарок вже цієї осені, в жовтні.

Пропозиції про співпрацю та про участь в ярмарку надсилайте на адресу: fair@itk.org.ua