Завершилась робота виставки компаній-роботодавців «День Кар’єри» та ярмарку вакансій в галузі медіа

08-10-2008

Київ, 8 жовтня 2008 рік, вчора, 7 жовтня у Київському Палаці Спорту проходила виставка компаній-роботодавців «День Кар’єри» та ярмарок вакансій в галузі медіа «МедіаКар’єра». Понад 8 000 студентів та молодих спеціалістів відвідало подію.

Учасниками «День Кар’єри» стали більше 70 компаній серед яких: ТиДиСи, Procter&Gamble, JT International, Ernst&Young, Ancor, «Мобілочка», «Європродукт», ПУМБ, СК Провідна, СК ПЗУ, Білайн, Mars, Вентеляційні системи, Квадрокс, Adidas, ING bank, Прокредитбанк, life:), EBS, Udec, Бізнес-мистер, Colgate-Palmolive, Radisson, Арт-мастер, Порта УАН, Winner Automotive, Philips, Metro Cash&Carry, Симкорп, Райффайзен Банк Аваль,PricewaterhouseCoopers, Aerosvit,Unitrade, Квазар Мікро, British American Tobacco, Простофінанс, Інтертоп, KPMG, Олімп, Deloitte, Банк Надра, ManPower, Metinvest і т.д.

«Виставка проходила втретє і на сьогодні ми є безперечними лідерами в цій сфері як по кількості експонентів так і по кількості відвідувачів. Загалом за 7 годин подію відвідало від 8 до 10 тисяч чоловік, при тому, що приблизно 90% з них підпадають під віковий діапазон нашої цільової аудиторії – від 18 до 28 років. Водночас важливо те, що проводячи виставку двічі на рік, ми постійно залучаємо нові компанії, які до цього не брали участі в подібних заходах. Вони мають змогу оцінити ефективність участі не тільки завдяки високому рівню організації, але й завдяки широкому набору додаткових послуг, які пропонуються в рамках заходу.» - говорить Максим Немеш, генеральний директор компанії GRS Україна.

В «МедіаКар’єрі», яка проходить в рамках «День Карєри», взяли участь провідні телеканали Інтер та ICTV, агентства групи Publicis Groupe Ukraine, Український Медіа Холдинг, та Київський Медіа Холдинг, видавничий холдинг «Сегодня Мультимедіа», журнали «College» та «Власть денег».

«До «МедіаКар’єри» ми доєдналися у цьому році вперше і для нас участь у виставці вакансій є важливою подією, адже це можливість зустріти молодих та перспективних сьогоднішніх та майбутніх працівників наших агенцій. Іншим важливим приводом для участі в таких подіях є, на мою думку, необхідність на українському ринку, в той час коли брак професійних кадрів в нашій сфері очевидний,  формувати молоді кадри вже сьогодні, коли вони ще навчаються та націлювати їх на той командний та креативний дух, який ми вимагаємо від своїх працівників.» - зазначив Олег Попенко, генеральний директор Publicis Groupe Ukraine.

Катерина Котенко, виконавчий директор Індустріального Телевізійного Комітету (ІТК) вважає, що за результатами виставки Організаторам вдалося втілити попередній задум, який полягає у створенні можливостей для такого діалогу, коли компанії заявляють свої, часом, доволі специфічні вакансії – наприклад, режисер, оператор, а студенти, та молоді спеціалісти можуть знайти собі роботу та отримати відповіді на важливі для себе запитання у потенційних роботодавців.

До кінця цього року планується запуск джобпорталу www.mediacareer.com.ua – портал вакансій та резюме у медіа сфері.